Lisam

Lisam a fost înființată în 1967, la Imola, în inima regiunii Romagna. Lucrând în industria agricolă, am ajuns să recunoaștem nevoia de inovație la instrumentele de lucru. Lisam și-a exportat tehnologia integral italiană pe tot globul pentru a răspunde nevoilor din ce în ce mai solicitante ale fermierilor, în lumina ritmului constant și intens al evoluției tehnologice a sectorului. Astăzi, Lisam este singurul producător direct de sisteme de tăiere și recoltare, atât manuale, cât și pneumatice.
La Lisam, proiectarea de noi soluții înseamnă inventarea de noi moduri de lucru: alegerea a ceea ce este mai bun din ce are tehnologia modernă de oferit pentru a crește productivitatea. Ideile noastre sunt rezultatul anilor de cercetare, creând noi sisteme de tăiere și recoltare și toate accesoriile, care împreună alcătuiesc un sistem de lucru inteligent.
Credem că fiecare dintre instrumentele noastre este o expresie a funcționalității, originalității, fiabilității durabile și performanțelor ridicate. Prin cercetare și proiectare continuă, Lisam a acumulat o bogată experiență în micro-inginerie și în procese speciale de producție pentru metale, electronice și sisteme pneumatice. Rezultatele acestei experiențe sunt instrumente de ultra înaltă tehnologie pentru tăiere și recoltare.

Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

1 2