sisteme de irigatie

Frumusetea livezilor depinde mai ales de sistemul de irigatie.

Irigarea unei livezi nu este o sarcina usoara: toate tipurile de plante si terenuri au nevoi diferite in ceea ce priveste alimentarea cu apa. Capacitatea de a satisface cat mai bine aceste nevoi este o adevarata arta, care necesita experienta si un nivel inalt de tehnologie a echipamentelor utilizate.

Rezultatele pot fi obtinute cu pierderi minime de timp si forta de munca prin utilizarea unei instalatii de tip automat.

Firma noastra furnizeaza servicii de proiectare, consultanta, vanzare si montare a sistemelor de irigare. Solutiile noastre de irigare sunt studiate in functie de exigenta fiecarei culturi.

Irigarea prin picurare

In sistemul de irigare prin picurare, apa vine distribuita sub forma de picuraturi ceea ce permite o mare economie a apei fata de alte sisteme.

Microaspersie

In sistemul de irigare prin microaspersie, apa vine pompata prin microaspersoare de inalta precizie de distribuire si economie ridicata.

Sisteme de pompare si filtrare

Firma noastra propune o gama completa de sisteme de pompare si filtrare. Filtrarea este inima unui sistem de irigare.

Fertirigare

Sistemul de fertirigare este utilizat pentru a distribui ingrasamintele si nutrintii necesari, dizolvati in apa, in mod uniform in livezi.

Automatizare

Instalarea unei centraline permite o gestionare mai eficienta si rapida a irigatiei. Centralinele trimit semnale la electrovalve gestionand in felul acesta irigatia pe sectoare.

Colaboram cu unii dintre cei mai importanti producatori din sectorul irigatiei, din Italia si Grecia, astfel incat oferim clientilor nostri calitate la cele mai bune preturi.