Carpi

Officine Carpi este o companie din Poviglio (Reggio Emilia), care activează în sectorul agriculturii și grădinăritului din 1904.
In peste 110 ani de activitate, Officine Carpi a dezvoltat o specializare profunda in productia 100% Made in Italy de pompe pentru stropire, plivire, dezinfestare si, in special, pompe, motopompe, pulverizatoare si distribuitoare de ingrasaminte granulate.
Officine Carpi oferă o gamă largă de echipamente acţionate manual pentru agricultură şi grădinărit, precum cele cu rucsac şi distribuitoare de ingrasaminte granulatee, şi acţionate cu motor, de exemplu motopompe, pulverizatoare cu rucsac, sisteme montate pe liftul tractorului şi turbo pulverizatoare.
Officine Carpi a fost prima companie din lume care a creat o pompa cu rucsac, modelul SPRAYMEC, dotata cu un cadru portant cu spatar, de care se fixeaza curelele de sustinere.
Tehnologia înaltă, fiabilitatea și experiența sunt trăsăturile distinctive ale Officine Carpi: toate produsele pentru stropire, plivire, combatere a dăunătorilor respectă reglementările comunitare, garantând siguranță și durabilitate.
Astăzi Officine Carpi este prezentă în Italia cu peste 600 de dealeri și în alte 40 de țări din lume, ca expresie a celei mai bune tradiții industriale Made in Italy.

Afișez toate cele 6 rezultate