Ceccato Olindo

CECCATO OLINDO este rezultatul actual al unui puternic impuls antreprenorial al familiei Ceccato ale cărei activități au început deja la sfârșitul secolului al XIX-lea. În 1889, în comuna Arsego din provincia Padova, Benedetto Ceccato a început să efectueze operațiuni care implicau manipularea metalului, era fierarul orașului care potcova cai și producea unelte mici de fier de uz comun. Câteva decenii mai târziu afacerea a trecut fiului său Olindo Ceccato care, la început singur, apoi urmat de frații săi, a dezvoltat foarte mult afacerea. Olindo a fondat o turnătorie și o companie de producție de mașini agricole care a adus muncă, bunăstare și liniște în zona locală. De-a lungul anilor compania s-a specializat in construția de utilaje agricole, forestiere si de grădinărit, proiectate, produse si comercializate chiar de firmă. Acest lucru ne-a permis să ne dotăm cu un parc de mașini-unelte foarte specializat, care este actualizat continuu.

Peste o sută treizeci de ani de activitate antreprenorială neîntreruptă sunt rezultatul unui studiu aprofundat al lumii agricole și al actualizării continue în domeniul tehnologic. Acest lucru ne-a permis să obținem produse de înaltă încredere capabile să satisfacă toate nevoile fermierilor privați și ale antreprenorilor agricoli, făcând astfel posibilă cucerirea pieței italiene în primul rând, apoi pe cea europeană, ajungând cu o capilarizare excelentă la acoperire globală. Compania rămâne și astăzi condusă de familia Ceccato, aflată la a cincea generație, întotdeauna cu același spirit inovator de pionieri al sectorului agricol italian.
În Italia, Ceccato Olindo srl se dezvoltă în două fabrici de 5.000 de metri pătrați situate în marele complex industrial Arsego di San Giorgio delle Pertiche care se întinde de-a lungul Drumului Provincial 46 care merge de la Padova la Castelfranco Veneto.

Afișez 1 - 12 din 19 rezultate

1 2